Klaus Iohannis anunță redeschiderea piețelor

Președintele Klaus Iohannis a anunțat miercuri că, în urma scăderii numărului noilor infectări, autoritățile și specialiștii au decis redeschiderea piețelor din spațiile închise. Șeful statului a reiterat că măsurile pentru combaterea transmiterii noului coronavirus s-au dovedit a fi eficiente. 

”Am putut să constatăm că, în ultimele săptămâni, numărul persoanelor nou infectate în fiecare zi a scăzut semnificativ. E adevărat că, în perioada sărbătorilor, poate s-a testat mai puțin. Totuși, scăderea este clară. Această scădere se poate constata cam peste tot în Europa, deci nu numai noi am luat măsurile corecte.

Am discutat aceste chestiuni cu experții și specialiștii și am decis că, de la sfârșitul săptămânii, să fie redeschise piețele. Este o veste bună și pentru producători, și pentru românii care vor să își facă provizii pentru sărbătorile de iarnă”, a declarat Iohannis, la deschiderea tronsonului de autostradă A 7 – varianta ocolitoare Bacău.

 

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentOrban, la inaugurarea primilor kilometri de autostradă din Moldova: E timpul să primiți ceea ce PSD promite de 30 de ani
Articolul următorVânzările și înmatriculările de autoturisme noi, contracție severă în primele 11 luni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau