Disney va concedia 28.000 de muncitori

Divizia de parcuri Disney concediază 28.000 de angajați în California și Florida în urma pandemiei. Două treimi din concedierile planificate implică lucrători cu fracțiune de normă, dar au variat de la angajați salariați la muncitori non-orari, au spus oficialii Disney.

Într-o scrisoare către angajați, Josh D’Amaro, președintele Disney Parks, Experience and Product, a declarat că echipa sa de conducere a muncit din greu pentru a încerca să evite disponibilizările. Au redus cheltuielile, au suspendat proiectele și au modificat operațiunile, dar nu a fost suficient, având în vedere limitele numărului de persoane permise în parc din cauza restricțiilor de distanțare socială și a altor măsuri legate de pandemie, a spus el, citat eu.usatoday.com

Disney are parcuri şi în Shanghai, Hong Kong, Tokyo şi Paris, care nu sunt afectate de anunţ. Hong Kong Disney s-a redeschis săptămâna trecută, după ce a fost închis de două ori, din cauza unei creşteri a cazurilor COVID-19.

Disney a pierdut 4,7 miliarde de dolari în cele trei luni până la 27 iunie, veniturile pentru divizia de parcuri, experienţe şi produse scăzând cu 85% comparativ cu acelaşi trimestru din 2019.

D’Amaro a declarat că problemele companiei au fost „agravate în California, din cauza refuzului statului de a ridica restricţiile care ar permite Disneyland să se redeschidă”.

Sursa: Realitatea de Diaspora

Articolul precedentStimulentele monetare ale Băncii Centrale Europene au ajutat la stabilizarea economiei afectată de pandemia de coronavirus
Articolul următorConstrucțiile s-au dezghețat în august. Creștere semnificativă a numărului de autorizații eliberate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau