„Circulă un fake news că PNL va închide cvasi-majoritatea domeniilor de activitate, ceea ce nu este adevărat. Noi, ca liberali, ne dorim ca oamenii să muncească. Dacă ei sunt sănătoși și își iau toate măsurile și merg la serviciu și câștigă un salariu și au demnitatea de a merge la sfârșitul lunii cu salariul rezultat din propria muncă, pentru noi acest lucru contează enorm, ” a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, la „Legile Puterii.”

„Suntem conștienți că economia trebuie să meargă mai departe și de aici și mobilizarea noastră să sprijinim angajații și angajatorii pentru că ei sunt cei care contribuie”, a  notat Violeta Alexandru.

„În primul rând își câștigă banii pe baza propriei munci și contribuie cu resurse la buget, deci sub nicio formă nu ne punem problema unui lockdown așa cum se speculează. Ba, din potrivă, ne frământă ce noi măsuri am putea găsi pentru toți cei care au nevoie de noi,” a subliniat ministrul Muncii.

Declarațiile vin în contextul în care mai mulți social democrați, printre care și președintele PSD, Marcel Ciolacu, au vorbit despre un lockdown inevitabil după alegerile parlamentare din 6 decembrie, din cauza evoluției îngrijorătoare a pandemiei în România.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentVioleta Alexandru acuză că unii fac serviciile PSD în Ministerul Muncii/ Despre salarii: Sunt dependente de economie
Articolul următorLEGILE PUTERII | Violeta Alexandru, despre tăieri de salarii: ”Nu se lucrează la niciun scenariu de tăiere a salarilor, dar sunt necesare unele schimbări”. Ce se întâmplă cu pensiile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau