– REVISTA PRESEI – Ce spun cifrele despre cel mai bun an pentru firmele din România

ZF.ro Ce spun cifrele despre cel mai bun an pentru firmele din România

Afaceri de 305 mld. euro, rezultat net de 17 mld. euro şi o marjă de profit de 6% sunt trei indicatori care au ajuns în 2017 la cel mai ridicat nivel atins în ultimul deceniu

Capital.ro Lovitură dură pentru toți moldovenii! Anunțul făcut de UE

Chișinău, capitala Republicii Moldova, nu și-a respectat angajamentele legate de lupta împotriva corupției și a spălării de bani.

Bursa.ro Preţul de închidere al gazelor naturale a crescut cu 3,2%

Preţul de închidere al gazelor naturale tranzacţionate pentru astăzi, pe Piaţa pentru Ziua Următoare (PZU), administrată de OPCOM, a fost 129 de lei/MWh.

wall-street.ro Ghid pentru consumatori: Reguli esentiale de Black Friday 2018

In prag de Black Friday, fie ca esti comerciant sau consumator, trebuie sa ai fii atent(a) la multipli factori – afisarea preturilor si reducerile acordate, incheierea contractului, legea privind rambursul sau garantiile.

start-up.ro Fondul GapMinder, finanțare de 300.000 de euro pentru Sypher

Fondată în 2017, Sypher (www.sypher.eu), compania care a dezvoltat o platformă de conformitate GDPR și a intrat puternic pe piața soluțiilor pentru GDPR în decembrie anul trecut, a reușit în mai puțin de un an să finalizeze prima sa rundă de investiții.

Manager.ro Grupul chinez de comert online Alibaba a spart piata: vanzari de 30,8 miliarde de dolari in 24 de ore

Alibaba, cel mai mare grup de comert electronic din China, a raportat pentru ziua de duminica, 11 noiembrie a.c., vanzari de 30,8 miliarde de dolari cu prilejul „Global shopping festival”, echivalentul chinezesc al Black Friday.

BusinessMagazin.ro Bani sunt, dar ce să facem cu ei, unde să-i investim?

Economia românească trăieşte un paradox de mai bine de cinci ani: pe piaţă sunt bani, băncile au lichiditate suficientă, cât pentru două Românii, costul de finanţare este cel mai scăzut istoric, dar antreprenorilor le este teamă să ia bani pentru că nu au unde să-i investească, nu au proiecte suficiente, care să le permită recuperarea investiţiei şi obţinerea de profit.

Articolul precedentPericolul se meține, FMI revine. Principala incertitudine: încadrarea deficitului în limita de 3%
Articolul următorGrupul Teraplast va deschide o nouă unitate de producție în Băicoi, în urma primirii a 6,8 milioane de euro ajutor de stat

Comments are closed.