Poşta Română va livra la domiciliu permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare ale maşinilor, ca urmare a câștigării unui contract pe 2 ani, în valoare de peste 27 milioane de lei.

În baza contractului încheiat cu RAPPS, pentru suma de 27,31 milioane lei, compania va livra aproximativ 4.800.000 trimiteri, adică 2,4 milioane trimiteri pe an, potrivit unui comunicat al companiei.

Poșta este și în prezent furnizorul RAAPPS, după ce a câştigat, în 2017, licitația la care s-a confruntat cu aceeași importantă firmă de curierat din România cu care a concurat și acum.

Dacă în 2017, criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, anul acesta, accentul s-a pus pe cel mai bun raport calitate-preţ,  potrivit unui comunicat al companiei.

„Dacă, în anii anteriori, preţul ofertat făcea diferenţa între Poşta Română şi companiile concurente, de data aceasta compania a câştigat contractul obţinând cel mai bun punctaj la factorii de evaluare calitativi şi financiari. Este a doua oară când câştigăm în faţa celei mai mari firme de curierat din ţară, ceea ce demonstrează că Poşta Română este din ce în ce mai pregătită să concureze, de la egal la egal, cu orice furnizor de servicii de curierat”, a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române.

 

Articolul precedentLudovic Orban și Nelu Tătaru au semnat contracte de finanțare din fonduri europene pentru dotarea a 10 spitale din municipiul Bucureşti
Articolul următorComisia Europeană a aprobat ajutoare de 4,4 milioane euro pentru aeroporturile regionale din România