Miniştrii Cabinetului Ciucă sunt aşteptaţi în fața liderilor de partid, unde vor avea la dispoziție 30 de minute să ”dea raportul”, spun surse politice. Convocarea miniștrilor vine după ce conducerea PNL a discutat despre remanierea celor cu restanțe. Surse din PSD au precizat că nu va fi vorba despre o evaluare, ci despre stabilirea priorităților pentru perioada următoare.

Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, miniștrii Cabinetului Ciucă sunt chemați, astăzi, la audieri, începând cu ora 13:00. Pentru fiecare ministru sunt rezervate 30 de minute și vor discuta cu liderii Coaliției de guvernare despre proiectele pe care le au în perioada următoare.
Potrivit unor surse liberale, audierile au locul în contextul în care unii miniștrii au restanțe în implemnetarea unor programe.
Poziționarea PSD este diferită. Social-democrații spun însă  nu cheamă miniștrii la raport, ci că  este vorba doar despre o evaluare.
Din câte se știe, premierul Nicolae Ciucă nu își dorește însă ca la nivelul Guvernului pe care îl conduce  aibă loc o schimbare în rândul miniștrilor.
Îniante de audieri, va avea loc o sedință a Coaliției de guvernare, evenimente ce are loc la ora 11:00 și la care vor participa reprezentanții partidelor care alcătuiesc actuala coaliție.
Printre altele, pe agenda ședinței Coaliței de guvernare se află  legea offshore care ne-ar permite să extragem gazul din Marea Neagră.
Articolul precedentAdrian Câciu, ministrul cheie din Cabinetul Ciucă – ce se întâmplă cu pensiile și salariile. Realitatea Plus, ora 20.50
Articolul următorGabriela Firea anunță stabilizarea prețurilor de consum – Ministrul PSD laudă decizia coaliției de plafonare și compensare în energie