Autoritatea de Supraveghere Financiară a demarat un program de reorganizare şi modernizare, prin care va desfiinţa mai multe direcţii, se arată într-un comunicat al instituţiei.

„În contextul tendinţei globale de creştere a digitalizării şi a progreselor rapide care au loc la nivelul pieţelor, Autoritatea de Supraveghere Financiară a demarat un program de evaluare şi îmbunătăţire a activităţii şi de aliniere la cele mai bune practici, pentru asigurarea îndeplinirii obiectivelor principale”, arată instituţia.

„În acest sens, Consiliul A.S.F. a demarat procesul de efectuare a unor modificări în structura organizatorică care vizează schimbarea denumirii unor structuri, desfiinţarea unor direcţii, transformarea unor posturi şi/sau transferarea acestora. În acelaşi timp, Autoritatea urmăreşte creşterea calităţii formării profesionale a personalului A.S.F., precum şi realizarea unor parteneriate academice pentru atragerea absolvenţilor cu rezultate foarte bune în stagii de internship plătite şi apoi internalizarea lor în funcţie de rezultatele activităţii. În urma derulării programului de reorganizare şi modernizare a structurii sale, Autoritatea de Supraveghere Financiară doreşte să obţină o structură mai flexibilă, mai suplă, mai eficientă”, potrivit comunicatului ASF.

 

Articolul precedentBanca Mondială prevede o accentuare a sărăciei în Republica Moldova pe fondul pandemiei COVID-19
Articolul următor2.500 de lei amendă pentru cei care nu respectă regulile domeniului schiabil din Sinaia