Primarul general, Gabriela Firea, a publicat, pe Facebook, primele fotografii cu autobuzele hybrid Merdeces-Benz Citaro, care vor circula prin București, începând din aprilie. ,,Este un pas important în diminuarea poluării generate de traficul urban. Mercedes-Benz Citaro Hybrid este votat autobuzul anului 2019”, scrie primarul pe Facebook.

Valoarea totală a contactului este de aproximativ 50 demilioane de Euro cu TVA ți presupune achiziționarea a 130 de autobuze.

Garanția de care dispun autobuzele Mercedes-Benz Citaro Hybrid este de 8 ani şi 480.000km, garanție de tip Full Warranty.

Interiorul autobuzelor este modern, practic, dotat cu scaune tapițate și climatizare automată, cu o capacitate mare de transport călători (27 scaune si 80 locuri in picioare), cu funcții speciale destinate persoanelor cu dizabilități. Este dotat cu prize USB pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile, cu sistem informatic performant care permite atât furnizarea informațiilor în timp real despre călătorie pasagerilor, precum și furnizarea unor date importante despre starea de funcționare a autobuzului către Societatea de Transport București.

O atenție specială a fost acordată și postului de conducere al șoferului, acesta beneficiind de dotări de ultimă generație care îi cresc siguranța și confortul, respectiv îi reduc sursele de stres sau oboseală.

Articolul precedentSocietatea Romaero, suspectată de posibile infracțiuni
Articolul următorCei mai bogați oameni din lume au pierdut, în utimele zile, 444 de miliarde de dolari, din cauza coronavirusului