Primele fotografii cu autobuzele hybrid Merdeces-Benz Citaro, care vor circula în București

Primarul general, Gabriela Firea, a publicat, pe Facebook, primele fotografii cu autobuzele hybrid Merdeces-Benz Citaro, care vor circula prin București, începând din aprilie. ,,Este un pas important în diminuarea poluării generate de traficul urban. Mercedes-Benz Citaro Hybrid este votat autobuzul anului 2019”, scrie primarul pe Facebook.

Valoarea totală a contactului este de aproximativ 50 demilioane de Euro cu TVA ți presupune achiziționarea a 130 de autobuze.

Garanția de care dispun autobuzele Mercedes-Benz Citaro Hybrid este de 8 ani şi 480.000km, garanție de tip Full Warranty.

Interiorul autobuzelor este modern, practic, dotat cu scaune tapițate și climatizare automată, cu o capacitate mare de transport călători (27 scaune si 80 locuri in picioare), cu funcții speciale destinate persoanelor cu dizabilități. Este dotat cu prize USB pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile, cu sistem informatic performant care permite atât furnizarea informațiilor în timp real despre călătorie pasagerilor, precum și furnizarea unor date importante despre starea de funcționare a autobuzului către Societatea de Transport București.

O atenție specială a fost acordată și postului de conducere al șoferului, acesta beneficiind de dotări de ultimă generație care îi cresc siguranța și confortul, respectiv îi reduc sursele de stres sau oboseală.