Lidl limitează numărul de fructe şi legume care pot fi achiziţionate de clienţi în Marea Britanie, din cauza lipsei de produse proaspete.

Compania a informat, luni, că a introdus o limită de trei roşii, ardei şi castraveţi care pot fi achiziţionate de fiecare client, din cauza „recentei creşteri a cererii”.

Decizia celor de la Lidl este identică măsurilor introduse de rivalii Tesco, Aldi, Asda şi Morrisons, după ce unii consumatori s-au găsit în faţa rafturilor goale, scrie adevarul.ro.

Supermarketurile din Marea Britanie se confruntă cu probleme după ce fenomenele meteo extreme au distrus recoltele de legume peste hotare.

Un purtător de cuvânt de la Lidl a declarat, pentru BBC, că „fenomenele meteo extreme din Spania şi Maroc” au afectat cantităţile disponibile de produse necesare la salată.

„Chiar dacă avem o disponibilitate bună în cazul majorităţii magazinelor noastre, din cauza unei creşteri recente a cererii am luat decizia de a limita, temporar, achiziţiile de roşii, ardei şi castraveţi la trei articole pentru o singură persoană. Aceasta ne va ajuta să asigurăm că toţi clienţii noştri au acces la produsele de care au nevoie”, a informat Lidl.

 

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedent200.000 de pensionari vor primi mai mulți bani, din martie
Articolul următorRomânia riscă să rămână fără petrol dacă rușii „taie” conducta cu livrările de țiței kazah

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau