Aeroportul Băneasa din Bucureşti se redeschide luni, pe 1 august, cu ocazia aniversării a 110 ani de la inaugurare.

Reluarea curselor comerciale de linie se face după 9 ani în care Aeroportul a fost închis pentru aceste zboruri și a trecut printr-un program de modernizare a clădirilor și a echipamentelor aeroportuare.

Trei companii sunt deja pregătite să înceapă cursele de linie și charter pe Băneasa a precizat George Dorobanțu, director demisionar al CNAB.

”Avem deja trei discuții avansate în stadiu de semnare contracte care să opereze de la Băneasa. Este vorba despre Ryanair care caută soluții pentru a-și crește baza de aeronave din România, vor opera două zboruri din sezonul de toamnă sau iarnă, Air Connect care și-a anunțat intenția să opereze și de pe Băneasa, momentan ei sunt autorizați pentru Otopeni, dar vor opera și la Băneasa, pentru zboruri cu aeronave ATR de scurtă distanță. 

Mai este o companie înregistrată în Republica Moldova, Fly One pentru curse tip charter, Băneasa-Chișinău”, a spus Dorobanțu.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentPremierul Ciucă a dat asigurări că România nu va avea probleme cu gazele la iarnă
Articolul următorPremierul României: ”Vom investi în România, până în 2027, fonduri de coeziune în valoare de 45 de miliarde de euro”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau