Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România îi invită pe angajaţii şi partenerii companiilor din domeniu să întrerupă lucrul pentru o oră, miercuri și să-și exprime nemulțumirea legată de felul în care Guvernul tratează combaterea pandemiei în domeniul HoReCa.

Cei care doresc să participe la proteste sunt sfătuiși să întrerupă lucrul, miercuri după-amiaza, între orele 17:00 şi 18:00, să iasă în faţa locaţiilor unde lucrează şi să afişeze mai multe pancarte cu mesaje prin care să atragă atenţia asupra situaţiei de criză în care se află cei 400.000 de angajaţi din hoteluri şi restaurante în urma restricţiilor impuse de autorităţi.

Unul dintre mesajele pe care Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România le propune angajaţilor pentru a fi afişate în cadrul protestului este: „Ruinaţi o industrie pentru o iluzie!”. Alta pancartă trimisă de HORA transmite mesajul „400.000 de vieţi în pericol, fără a fi infestate”.

Toți cei care dores să se alăture acțiunii sunt sfătuiți să protesteze paşnic şi să respecte toate prevederile și restricțiile sanitare în vigoare.

 

Articolul precedentUniunea Europeană reia mâine la Bruxelles negocierile cu Marea Britanie pentru încheierea unui acord comercial post-Brexit
Articolul următorEXCLUSIV – INTERVIU MARATON cu procurorul Mircea Negulescu: primele declarații de la reținere. Alegerile, dinamitate!