Apă cu porţia într-o localitate din judeţul Giurgiu. Avertismentul operatorului de apă

În ultimele zile seceta şi canicula au determinat creşterea consumurilor de apă potabilă, bazinele din unele localităţi ale judeţului ajungând la cote minime, apropiate de rezerva de incendiu.
 
Pentru a evita situaţia în care vom fi nevoiţi să limităm alimentarea cu apă după un program prestabilit, facem apel la abonaţii Apa Service ca în acestă perioadă critică să evite irigarea grădilnior şi spălarea asfaltului sau a curţilor cu apă potabilă, sau să apeleze la surse alternative de apă- puţuri, alte foraje sau acumulări proprii.
 
Facem precizarea că situaţia alimentării cu apă potabilă diferă de la o localitate la alta, în funcţie de capacitatea fiecărui foraj în parte.
Societatea Apa Service este obligată să respecte normele legale stabilite de Apele Române, pentru exploatarea în siguranţă a forajelor.
 
În acest început de săptămână, doar în Comuna Gogoşari furnizarea apei se face după un program restricţionat- 18.00-22.00, cu rezerva că, în funcţie de evoluţia acumulărilor din bazine, şi alte localităţi pot avea, pe viitor, un program restrâns.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentApa potabilă, RAȚIONALIZATĂ în județul Ilfov, din cauza caniculei
Articolul următorPlaneta, amenințată de FOAMETE! 12% din hrana lumii, în PERICOL din cauza invaziei ruse în Ucraina – ANALIZĂ

23 COMENTARII

 1. meet me now dating site
  [url=”https://virtual-online-dating-service.com”]dating sites contact united states[/url]
  no email dating site

 2. scholarship essay help
  [url=”https://buytopessays.com”]help me write a compare and contrast essay[/url]
  sat essay writing help

 3. can i get someone to write my essay
  [url=”https://lawessayhelpinlondon.com”]medical school essay help[/url]
  buy essay cheap

 4. slot asia, direct website, does not go through an agent as a game camp that a small number of people looking for Gambling in order to make money from online slot games but in the country pgslot +direct site rare in the country

 5. Lots of pg slot promotions, easy to play, real pay, real break, must be PG-slots only! Play slots, PG Slots, direct website, first-class online slots game provider, free to play with bonuses.

 6. help writing college essays
  [url=”https://besteasyessays.org”]write my essay service[/url]
  help write essay online

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau