Valoarea tichetelor de masă pe care angajatorii le pot oferi salariaților se mărește de la 20 de lei la 30 de lei. Măsura se va aplica de la 1 iulie. 

Valoarea tichetelor de masă crește. Președintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr.165/2018 privind acordarea biletelor de valoare.

„Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr.165/2018 privind acordarea biletelor de valoare (PL-x 515/28.10.2019)”, se arată pe site-ul Administrației Prezidențiale.

De la 1 iulie, tichetele de masă vor valora 30 de lei, cu 10 lei mai mult decât până acum. Astăzi în plenul Camerei Deputaților a fost aprobată această măsură în cadrul proiectului dezbătut. O altă măsură adoptată astăzi este cea care permite voucherelor de vacanță să fie folosite pentru taberele copiilor.

„Prin această modificare legislativă venim în ajutorul familiilor și mai ales al copiilor în vederea promovării de a participa la taberele școlare prin contravaloarea acestui tichet de vacanță”, a spus Csép Éva-Andrea, deputat UDMR.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentPlafonarea prețului CARBURANȚILOR – Fost ministru al Finanțelor: Nu poți să te lauzi cu o asemenea japcă
Articolul următorPrețuri compensate carburanți. Nicolae Ciucă: „Am identificat o soluție de compensare în sumă fixă de 50 de bani care se va face la pompă”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau