Malta va plăti o parte din cheltuielile de cazare ale turiștilor

Malta va plăti o parte din cheltuielile de cazare turiștilor. Este vorba dedpre turiştii care călătoresc pe cont propriu, nu apelează la agenţii sau la platforme dedicate călătoriilor şi care rezervă minimum trei nopţi de cazare la un hotel. Începând cu 1 iunie.

Autoritatea pentru Turism a Maltei va plăti 100 de euro de persoană pentru rezervările la hotelurile de cinci stele, 75 de euro de persoană pentru hotelurile de patru stele şi 50 de euro de persoană la hotelurile de trei stele.

Turiştii care se vor caza în insula Gozo, a doua ca mărime şi cunoscută pentru plajele sale, vor primi o reducere suplimentară de 10% la rezervări.

Programul de stimulente financiare beneficiază de un buget de 3,5 milioane de euro. 35 000 de turişti ar putea beneficia de acest program, potrivit estimărilor oficiale.

Scopul: acela de a atrage vizitatori pentru a depăşi criza provocată de pandemia de coronavirus.

 

Sursa: Realitatea de Diaspora

8 COMENTARII

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Numele tau