În următorii patru ani Dragoș Răducan va conduce Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). Cu o experiență de peste 40 de ani în turism, Dragoș Răducan preia conducerea în urma retragerii omului de afaceri Mohammad Muradl

“În numele federației, îi mulțumesc domnului Mohammad Murad, Președintele de Onoare al FPTR, pentru că a transformat organizația într-una dintre vocile importante din turismul autohton și că a reușit să pună federația la masa negocierilor cu reprezentanții guvernamentali pe teme ce țin de dezvoltarea turismului românesc. În urma discuțiilor constructive din cadrul acestei ședințe sunt convins că în noua formulă de conducere, împreună cu vicepreședinții și mai ales cu domnul Nicolae Bucovală, prim-vicepreședinte FPTR, antreprenor de anvergură și președinte al Organizației Patronale Mamaia – Constanța, alături de care am candidat astăzi, să continuăm în această direcție. FPTR reprezintă angajatorii din turismul autohton, iar guvernanții trebuie să țină cont de părerea oamenilor de afaceri atunci când reglementează domeniul în care aceștia își desfășoară activitatea. Trebuie create pârghii pentru sprijinirea mediului de afaceri în vederea dezvoltării și creșterea ponderii veniturilor turismului românesc în PIB ”, a menționat Dragoș Răducan.

Conducerea FPTR  în noul mandat :

Dragoș Răducan, Președinte FPTR

Nicolae Bucovală, Prim-vicepreședinte FPTR

Vicepreședinți :

Roxana Cojocea, Organizația Patronală de Turism Poiana Brașov

Lucian Stanciu, Organizația Patronală din Turism Deva – Hunedoara

Nicolae Bucovală, Organizația Patronală Mamaia – Constanța

Linica Stan, Organizația Patronală Mangalia

Andreea Șerban, Organizația Patronală Eforie

Adrian Stănciulescu, Organizația Patronatul National al Agențiilor de Turism     

Virgil Stancu , Vicepreşedinte  Zona II (Sud-Est)

Ion Ionita, Vicepreşedinte  Zona III (Sud)

Ion Andrei, Vicepreşedinte  Zona IV (Sud-Vest)

Lucian Stanciu Gorun, Vicepreşedinte Zona V (Vest)            

Roxana Cojocea, Vicepreşedinte  Zona VII (Centru)

Nicolae  Istrate, Vicepreşedinte  Zona VIII (București-Ilfov)

În următorii 4 ani, pe lângă permanentizarea acordării voucherelor de vacanță pentru personalul bugetar, finalizarea legislației pentru înființarea și funcționarea OMD-urilor în România, reducerea taxelor si impozitelor pe forța de muncă, modificarea legislației drepturilor de autor, noua echipă de conducere a FPTR a precizat că obiectivul său principal este ca federația să fie permanent implicată atunci când se iau deciziile importante în turism, atât de autoritățile centrale, cât și de cele locale .

Dragoș Răducan este doctor în științe, are studii de masterat în ecoturism, management agroturistic și alimentație publică și este profesor asociat la Universitatea Româno-Americană . Totodată, este antreprenor în turism, deține o companie de consultanță și management hotelier, operează un hotel pe litoralul românesc și are expertiză în consultanță, management și formare profesională.

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentCând vom avea prețuri mici în magazine. Ministrul Economiei face anunțul
Articolul următorNicolae Ciucă, anunț liniștitor pentru români despre o posibilă criză a uleiului de consum

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau