Consiliul Judeţean (CJ) a anunţat luni că din 27 martie vor fi reluate cursele aeriene pe ruta Sibiu – Bucureşti, care vor fi operate de compania AirConnect, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

„Reprezentanţii AirConnect au prezentat zborurile Sibiu – Bucureşti ce vor fi operate din 27 martie, precum şi opţiunile de colaborare cu mediul de business şi cu agenţiile de turism. Vor fi disponibile 5 zboruri pe săptămână, totalizând 20.740 locuri pentru tot orarul de vară, la tarife începând de la 155,77 RON (tarif pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate), iar biletele de avion pot fi deja achiziţionate de pe website-ul companiei, www.air-connect.com, din aplicaţia disponibilă în Apple Store şi Google Play Store, ori prin intermediul agenţiilor de turism”, se arată în comunicatul de presă al CJ Sibiu.

Preşedinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, a declarat luni, în timpul unei conferinţe de presă: „Urăm bun-venit companiei AirConnect, alături de care ne dorim un parteneriat de lungă durată. Ca autoritate judeţeană facem tot ceea ce intră în atribuţiunile noastre ca să ne asigurăm că pasagerii şi operatorii de turism care vin pe aeroportul nostru vor avea parte de o infrastructură modernă, sigură şi prietenoasă. În acest moment avem în derulare cea mai mare investiţie din judeţ, în valoare de peste 55 milioane de euro, prin care actualul terminal va fi extins, modernizat şi dotat cu echipamente de ultimă generaţie ce vor simplifica şi fluidiza procedura de check-in şi controlul de securitate. Totodată, pe lângă aceste investiţii, continuăm să susţinem din bugetul judeţului activitatea operatorilor aerieni prin Schema de ajutor de stat dedicată acestora”.

Directorul general al AirConnect, Tudor Constantinescu, a precizat, la rândul său: „Compania aeriană AirConnect s-a născut din dorinţa de a deservi piaţa regională din România, oferind zboruri pe rute neoperate în prezent, dar care sunt solicitate frecvent de comunităţile locale. Decizia de a introduce zborurile regulate între Sibiu şi Bucureşti pe toată durata anului a fost simplă, având sprijinul Aeroportului Internaţional Sibiu şi cunoscând interesul pentru această rută, atât din partea celor din Bucureşti care merg la Sibiu în interes de afaceri sau pentru turism, oraşul fiind o destinaţie de vacanţă foarte ofertantă, cât şi pentru cei din aria de deservire a aeroportului sibian care îşi doresc să ajungă la Bucureşti rapid, confortabil şi în siguranţă. Suntem nerăbdători să aterizăm la Sibiu pentru prima dată în 27 martie”.

AGERPRES

Articolul precedentCarduri de energie: alți români au primit voucherele – ANUNȚUL lui Marcel Boloș
Articolul următorSURSE: Ministrul Energiei, Virgil Popescu, audiat la DNA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau