Circ pe banii românilor. Ministrul Finanțelor: „Ești prost, chiparosule”

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a avut un limbaj suburban în comisiile de buget-finanțe din Parlament. ”Ești frumos! Chiparosule! După ce că ești urât, mai ești și prost. Ai auzit? Cîțule, după ce că ești urât, ești și prost!”, a spus Teodorovici în văzul unei țări întregi.

 

Scandal total pe banii românilor. Cu record de viteză la Casa Poporului.PSD-ALDE a simulat astăzi dezbaterile pe proiectul de buget, atât în comisiile de buget finanțe, cât şi la plenul comun.

De doar două ore a avut nevoie Parlamentul pentru a respinge cererea preşedintelui Klaus Iohannis de reexaminare a proiectului de buget pentru 2019.

Legea face cale întoarsă acum la Palatul Cotroceni, în forma criticată de şeful statului. Majoritatea PSD – ALDE a rămas surdă și a anunțat, din start, că legea nu va suferi nicio modificare.

În puţinul timp dedicat bugetului, aleșii puterii au aruncat, însă, vorbe grele. Jignirile au fost la ordinea zilei. Unul dintre actorii principali: ministrul Finanțelor.

”Ești frumos! Chiparosule! După ce că ești urât, mai ești și prost. Ai auzit? Cîțule, după ce că ești urât, ești și prost!”, a spus Eugen Teodorovici.

„S-a enervat și a început cu acele apelative, nu e prima oară e prima oară când apar pe înregistrare. Acum o văd toți românii și văd cine este Teodorovici”, a explicat Florin Cîțu la Realitatea TV.

Acesta a fost tonul dezbaterilor de azi din Comisia de buget finante. Mult circ, multe jigniri, mai puțin discuții legate de împărțirea banilor țării. Chiar dacă au încercat unii să îl liniștească, ministrul a fost de neoprit.

 

Articolul precedentModificările aduse legii privind evaziunea fiscală, neconstituționale
Articolul următorMotorul economiei românești s-a gripat. Vești alarmante pentru Guvern