Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, la 7 august 2020, în evidenţele AJOFM Ilfov au fost înregistrate 525 locuri de muncă.

Dintre acestea, 25 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 319 pentru studii medii, 66 pentru muncitori calificaţi  şi 115 pentru muncitori necalificaţi.

După cum declară Florentina Corina Preda, purtător de cuvânt al AJOFM Ilfov, profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţ oferă locuri de muncă sunt director societate comerciala, director vanzari, contabil-sef, manager proiect, specialist in relatii publice, specialist in achizitii, functionar economic, pizzar, lucrator comercial, casier, bona, agent de securitate, suodr, zugrav, menajera, ambalator manual, etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/105, pe site-ul A.J.O.F.M.Ilfov sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

 

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentRevenire economică din trimestrul III al acestui an
Articolul următorRata șomajului a crescut peste medie în țările afectate de pandemie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau