Bugetul de stat pentru anul 2021 a fost aprobat în şedinţa de Guvern de luni, 22 februarie. El va ajunge în Parlament, pentru dezbateri, marți.

Guvernul României a aprobat în şedinţa de astăzi legea bugetului de stat, urmând ca aceasta să ajungă în Parlament pentru dezbaterea din Comisiile de specialitate. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, liderul PNL, afirma că, după adoptarea în forma finală, cu avizul Consiliului Legislativ, proiectul Legii bugetului de stat va fi transmis în Parlament cel mai probabil marţi.

„Se ştie că a venit abia în cursul zilei de astăzi avizul Consiliului Legislativ şi, procedural, chiar dacă nu există o modificare a Legii bugetului de stat în urma avizului Consiliului Legislativ, trebuie adoptat bugetul în urma avizului Consiliului Legislativ. Cel mai probabil, Legea bugetului de stat şi Legea asigurărilor sociale de stat vor fi trimise în cursul zilei de mâine către Parlament”, a declarat Ludovic Orban, luni, la Parlament.

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentRaluca Turcan, acord cu delegații minerilor: Pe 25-26 februarie se plătesc salariile și alte restanțe bănești
Articolul următorDetalii exclusive. Ce i-a făcut pe minerii din Valea Jiului să renunțe la protest

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau