Cea mai mare companie aeriană low cost din Europa dă semnalul scumpirii biletelor. Directorul general al Ryanair Group a afirmat că, pe fondul creșterii cererii, dar și al crizei economice, se așteaptă ca tarifele să fie mai mari.

Michael O’Leary, a declarat marţi că rezervările la cea mai mare companie aeriană din Europa cu buget redus sunt în urcare şi că se aşteaptă ca tarifele din vară să fie cu 7% – 9% mai mari faţă de cele anterioare pandemiei de Covid-19, potrivit Reuters.

Pe de altă parte, managerul Rynir promute că majorarea tarifelor ar urma să îmbunățească și condițiile de călătorie, prin rezolvarea deficitului de personal.

Ca umare a creșterii cererii pentru călătoriile aeriene, s-au format cozi lungi la unele aeroporturi britanice, precum şi la Amsterdam, Dublin şi Toronto, deoarece managerii aeroporturilor au dificultăţi să ocupe locurile de muncă disponibile suficient de repede.

Articolul precedentSindicaliștii din Sănătate protestează în fața Guvernului
Articolul următor Klaus Iohannis, despre transportul cerealelor din Ucraina: Am transportat sute de mii de tone de grâu din Ucraina spre Constanţa şi de acolo spre pieţele lumii