Premierul Italiei, Mario Draghi, și-a anunțat demisia

Premierul Italiei – Mario Draghi și-a anunțat demisia, joi. „În seara asta îmi dau demisia”. Prim-ministrul de la Roma a anunțat acest lucru în Consiliul de Miniștri. Președintele republicii a respins demisia și l-a trimis pe Draghi înapoi în Parlament să verifice majoritatea.

Premierul Italiei anunță că își va da demisia. Mario Draghi a constatat că „nu mai există” coaliţia guvernamentală, după ce una din formaţiunile partenere, Mişcarea 5 Stele, nu a participat la votul de încredere solicitat de guvern parlamentului.

„Voturile de astăzi în Parlament sunt un fapt foarte semnificativ din punct de vedere politic. Majoritatea unității naționale care a susținut acest guvern încă de la crearea sa a dispărut”, a spus Mario Draghi.

Oficialul s-a deplasat joi după-amiază la Palatul prezidenţial de la Roma, în contextul în care, deşi a obţinut votul Parlamentului pentru un program de măsuri sociale, coaliţia guvernamentală de uniune naţională pare să se destrame.

Este al doilea lider important al Europei, dupa Boris Johnson, care se retrage din funcție de la începutul războiului din Ucraina.

Președintele Republicii – Sergio Mattarella nu a acceptat demisia și l-a invitat să se prezinte în Parlament pentru a face o evaluare a situației apărute în urma rezultatelor ședinței desfășurate astăzi la Senat.

Sursa: Realitatea Din Italia

Articolul precedentÎntârzieri la metrou: trenurile vor circula, astăzi, la intervale de 10-15 minute. Programul pe magistrale
Articolul următorMinistrul Energiei: : Preţul barilului a scăzut, ar trebui să urmeze o scădere a preţului la benzină

3 COMENTARII

 1. Leone sıcak bebek becerdin alır. Sıcak babe gets
  Big tits fucked hard. Gerçekten sıcak milf gets becerdin tarafından bir
  büyük horoz ⚇ Kullanıcı: riddler1234 ⇱ Boyutu: 320 x 240 ↔ Kalite: 240P.
  Hot Chick Makine Tarafından Fucked ⚇ Kullanıcı: cdgdave ⇱ Boyutu: 640 x 480 ↔ Kalite: 480P.

 2. Süre: 56 Dk. Tarih: 20:23. Şule yaşlı bir adamla evlidir ve kocası oldukça zengindir.
  Ancak Şule genç olduğu için oldukça sert sex seven ateşli bir
  kadındır. Yaşlı.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau