Primul smartphone pliabil sau primul model dintr-o generație ce va dispărea rapid? (VIDEO)

O companie chineză mai puțin cunoscută ar putea să fure ”startul” și să lanseze primul smartphnoe pliabil de pe piață, înaintea mult mai cunoscutelor Samsung, LG, Huawei. Totuși modelul prezentat pare mai curând un precursor al generațiilor de smarthone-uri ce vor urma apariției acestui model.

FlexPai, este numele unui telefon de dimensiuni compacte,  fabricat Rouyu Technology din China, producător de cunoscut mai degrabă pentru display-uri pentru alte mărci care poate fi îndoit sub forma unei cărți tipărite mici.

Totuși primul model prezentat ca urmând a fi lansat în curând pare cam nefinisat. Telefonul nu se îndoaie ușor, așa și pare cam voluminos când este împachetat. De asemenea, software-ul pare a fi confundat atunci când ecranul telefonului este îndoit, iar afișajul clipește de câteva ori înainte de a alege o orientare. Device-ul este dotat cu un chipset Snapdragon din seria 8, iar informațiile de până acum sunt că prețurile vor începe la 8,999 de yuani (aproximativ 1 290 de dolari) pentru un model echipat cu 6 GB de memorie RAM. Precomenzile se vor deschide pe 31 octombrie, cu livrări în China programate în decembrie.

FlexPai de la Rouyu Technology se grăbește pentru ca să prindă piața înaintea numelor mari. Se pare că smartphone-ul pliabil de la Samsung este pe punctul de a-și face apariția săptămâna viitoare la o conferință anuală a dezvoltatori de profil. De asemenea atât LG, cât și Huawei au dezvoltat propriile telefoane pliabile.

Articolul precedent20 de milioane de euro, bani europeni, pentru înnoirea parcului auto al IGSU din Alba și alte cinci județe
Articolul următor– REVISTA PRESEI – Sistemul bancar a intrat pe deficit

Comments are closed.