Ministrul Finanțelor va semna LEGEA PENSIILOR! Scandal în coaliție pe majorările din ianuarie

Marcel Boloș urmează să semneze Legea pensiilor. Inițial, ministrul de Finanțe a refuzăt să semneze noua lege a pensiilor pentru că nu ar fi bani pentru majorările din ianuarie! Potrivit unor surse, ministrul Muncii și-a recunoscut gafa în ședința Coaliției. Simona Bucura Oprescu și-a dat seama că impactul este sub 30 de mld lei, așa cum spune Marcel Boloș.

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș (PNL) a refuzat inițial să semneze noua lege a finanțelor și modificările la legea privind limitarea tranzacțiilor cash. Marcel Ciolacu a convocat o ședință de guvern pentru ora 12.00.

Potrivit unor surse Realitatea PLUS, Marcel Boloș ar fi refuzat să semneze Legea Pensiilor pe motiv că nu există sursa de finanțare pentru a crește pensiile, de la 1 ianuarie 2024.

De asemenea, Boloș ar fi refuzat să semneze revenirea la vechile plafoane de cash din cauză că această măsură a fost susținută de Ministerul de Finanțe și ar fi adus bani în plus la bugetul de stat.

 

Articolul precedentPrevederea controversată din noua lege a pensiilor care poate lăsa peste un milion de români fără bani la Pilonul II
Articolul următorMinistrul Finanțelor va semna LEGEA PENSIILOR! Scandal în coaliție pe majorările din ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau