Incident la Spitalul Sfântul Pantelimon în această seară! Un fum gros a început să se degaje dintr-un salon de Terapie Intensivă, mai mulți pacienți au fost evacuați.

Instalatia electrica dintr-un salon de la Terapie Intensiva din cadrul Spitalului Sf. Pantelimon din Bucuresti s-a defectat in seara zilei de duminica, 31 ianuarie.

În urma degajării unei cantități mari de fum gros, mai mulți pacienți din secție au fost evacuați.

Potrivit realitatea.net reprezentanții Spitalului au anunțat în această seară că incidentul s-a produs din cauza unor tuburi de neon dintr-un salon.

„La Secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București, în această seară, în jurul orei 20.15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără. Preventiv, cei doi pacienți au fost mutați în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului”, potrivit anunțului oficial al unității sanitare.

Sursa: Realitatea de Realitatea Medicala

Articolul precedentMinisterul Finanțelor va clarifica noțiunea de jurisdicții necooperante, din cauza căreia sunt grav afectate schimburile comerciale cu Turcia
Articolul următorFlorin Prunea, despre influența politică a lui Vasile Dîncu: „Îl simțeam în ceafă peste tot în campanie”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau