Revenirea la normalitate prin relaxarea restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de Covid-19 se va face în trei etape, prima fiind cea de pe 1 iunie, a anunțat, marți, premierul Florin Cîțu.

„Revenim la normalitate în trei etape. Prima etapă începe astăzi. Alte măsuri pentru revenirea la normalitate vom avea la 1 iulie, respectiv, 1 august”, a scris premierul Florin Cîțu pe Facebook, împreună cu precizări privind normele în vigoare începând de pe 1 iunie.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Reamintim că, de la 1 iunie, au intrat în vigoare noi măsuri de relaxare. Românii vor putea face nunți și botezuri, se redeschid cluburile și discotecile, iar suporterii vor putea merge la meciuri. Și copiii vor avea o surpriză, de ziua lor: se vor putea distra, din nou, la locurile de joacă din interior, dar și la piscină. În plus, se renunță la masca de protecție în birourile unde lucrează cel mult 5 persoane, toate vaccinate. 

1 IUNIE, marea RELAXARE. LISTA restricțiilor la care s-a renunțat, de astăzi. În ce condiții NU se mai poartă MASCA de protecție la serviciu

 

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentProiectarea drumului de mare viteză Craiova-Lugoj, scoasă la licitaţie
Articolul următorDistracția la malul mării, reglementată printr-un ordin NOU al miniștrilor Sănătății, Economiei și Mediului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau