Președintele Klaus Iohannis a convocat ședința CSAT, astăzi, la ora 13.00, pentru banii Serviciilor secrete. Vorbim de bugetele pe care le vor avea SRI, SIE, STS, SPP precum și cele de la Interne și Apărare. Procedura prevede ca bugetele serviciilor să fie aprobate în forul suprem de apărare a țării, înainte ca bugetul să fie aprobat în ședința de guvern. Ulterior, bugetul ajunge în Parlament, unde se dezbate în comisiile reunite de buget Finanțe, și se votează în plenul reunit. 

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării se reuneşte astăzi, la Palatul Cotroceni, sub conducerea preşedintelui Klaus Iohannis.

Pe ordinea de zi a reuniunii se află propunerile de buget pe anul 2021 pentru instituţiile cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale.

Şedinţa este programată pentru ora 13:00.

În această după amiază, Guvernul ar urma să se reunească în şedinţă pentru a aproba proiectele legilor bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pe acest an.

Premierul Florin Cîţu a declarat, joi, că ţinta de deficit bugetar rămâne la 7,16%, precizând că, faţă de varianta publicată a proiectului, s-ar putea să fie unele modificări în ceea ce priveşte alocările, fiind prevăzute mai multe credite de angajament.

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentUE cere României să transpună în mod corect cea de-a IV-a Directivă privind spălarea banilor
Articolul următorCulisele statului paralel | Cine este Călin Mitică și ce rol a avut în punerea „pe butuci” a Căilor Ferate Române – șpăgi uriașe și contracte supraevaluate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau