Ministrul Economiei a vorbit, într-o postare de Facebook, despre rolul pe care îl va avea secretarul de stat Simona Fătu în structura instituției. Aceasta se va ocupa de reforma companiilor din subordinea Ministerului Economiei. Claudiu Năsui a reiterat faptul că 14 dintre companiile de stat de la ministerul pe care îl conduce sunt în insolvență sau faliment, iar alte 22 au probleme mari.

Claudiu Năsui: „Simona Fătu este secretarul de stat care se va ocupa de reforma companiilor din subordinea ministerului economiei. Una dintre prioritățile acestui guvern este reforma companiilor de stat. Prea mult timp au fost căpușate politic și de diverse mafii.

Din cele 42 de companii câte are ministerul economiei, 14 sunt în insolvență sau în faliment și încă 22 au probleme mari (pierderi și datorii masive). Chiar și printre companiile profitabile, multe ar putea fi cu mult mai profitabile dacă nu s-ar fi furat din ele masiv.

Simona are o experiență de peste 25 ani în management și funcții de conducere în companii internaționale și naționale din industrie, finanțe și bănci. Cu oameni precum Simona Fătu și Valentina Saygo, România are o șansă să se facă bine. Iar economia țării noastre să nu mai ducă în spate tone de găuri negre care înghit banii noștri, bani ai contribuabililor care plătesc taxe și impozite.”

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentÎn plină criză economică, generată de pandemie, construcțiile au fost în creștere
Articolul următorLiderii Coaliției fac un pas în spate în scandalul sporurilor bugetarilor: Acestea ar putea rămâne NEATINSE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau