Două dintre cele mai importante companii low cost europene, Ryan Air şi Wizz Air, profită de situație de criză provocată de anularea tuturor zborurilor Blue Air. Cele 2 au anunțat că pasagerii afectați beneficiază de bilete cu „tarife de salvare”.

”Pasagerii afectaţi pot rezerva acum bilete pe zboruri Wizz Air cu tarife începând de la 49.99 EUR folosind codul rezervării Blue Air. Rezervările pot fi efectuate prin intermediul paginii Wizz Air pentru tarife speciale, a transmis în noaptea marți spre miercuri compania. 

Şi Ryanair a anunţat că a lansat „tarife de salvare”, care pornesc de la 49,99 euro, pentru călătorii până pe 31 octombrie, cu menţiunea că pot fi rezervate până la miezul nopţii de 9 septembrie.

Miercuri, 29 de curse Blue Air care ar fi urmat să decoleze de pe Aeroportul ”Henri Coandă” au fost anulate. 

Compania a anunţat, marţi, că anulează toate decolările de pe aeroporturile din România, până luni, 12 septembrie, ca urmare a faptului că Administraţia pentru Fondul de Mediu a dispus blocarea Blue Air, pentru o datorie de peste 28 de milioane de lei.

Articolul precedentA început războiul grâului. Producătorii români, disperați de prețurile mai mici din Ucraina
Articolul următorȘeful ANPC: Blue Air lansează tot felul de petarde și fumigene. Pot suspiciona că pregătit această situație