Realitatea Media, precizări de presă

Pentru buna informare a opiniei publice, Realitatea Media face următoarea precizare: trustul nu a avut și nu are niciun contract de publicitate sau de promovare cu compania Transgaz.

În urma informațiilor apărute în spațiul public potrivit cărora Rareș Bogdan, Denise Rifai și Octavian Hoandră, foști colaboratori ai postului Realitatea PLUS, ar fi avut contracte individuale cu această companie, postul Realitatea PLUS încurajează autoritățile statului să facă verificări în acest sens pentru aflarea adevărului.

În plus, trustul Realitatea Media anunță ferm că dezavuează astfel de practici și garantează verticalitatea și integritatea actualilor angajați ai postului. Trustul de presă nu a încurajat astfel de practici, nu a împuternicit nicio persoană să facă astfel de demersuri și ne delimităm total de astfel de acțiuni, iar angajații săi nu au voie, legal și moral, să încheie contracte sau acorduri individuale de acest fel.

Realitatea Plus oferă publicului informațiile corecte și are o poziție obiectivă și imparțială în ceea ce privește agenda publică.

Articolul precedentCulisele statului paralel | Cum a fost CĂPUȘATĂ compania Transgaz – legăturile cu Grupul de la Monaco și foști ofițeri ai SRI. Ziariști, plătiți să asigure liniștea șefilor
Articolul următorLegile puterii | Nunțile și botezurile vor fi INTERZISE în continuare. Raed Arafat explică în ce condiții se deschid restaurantele