Finanţele dezvoltă, în premieră, aplicaţii de mobil pentru Spaţiul Privat Virtual (SPV) şi extinde accesul la arhiva online. Cele două proiecte primesc o co-finanţare europeană de 9 milioane euro. Anunțul a fost făcut de ministrul Florin Cîțu pe Facebook.

Florin Cîțu: „MFP dezvoltă în premieră aplicații de mobil pentru SPV și extinde accesul la arhiva online. Ministerul Finanțelor Publice a semnat în luna septembrie co-finanțare europeană pentru două proiecte prin care va fi optimizat accesul la Spațiului privat virtual (SPV) de pe dispozitive mobile și se va optimiza arhiva pentru eliberarea documentelor instituției prin intermediul portalului. Ambele proiecte sunt co-finanțate din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, pentru a îmbunătăți interacțiunea cetățenilor și a mediului de afaceri cu administrația fiscală din România.”

Ambele proiecte sunt co-finanţate din Fondul Social European. La începutul anului viitor va fi lansată licitaţia pentru achiziţia Serviciilor.

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedent„Legile Puterii” va fi moderată de către Alexandra Păcuraru. Prima ediție, luni, 5 octombrie
Articolul următorPersoanele din zone cu poluare remanentă vor ieși la pensie cu doi ani mai devreme

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau