Președintele României – Klaus Iohannis a declarat, marți, la New York, faptul că nu se vor raționaliza alimentele. Iohannis admite că vor exista în continuare creșteri ale prețurilor, însă nu crede că va fi o criză alimentară în România.

„Nu cred că în România vom avea o criză a alimentelor şi nu cred că undeva în Europa vom avea o criză alimentară. Vom avea o creștere a prețurilor. Pentru români nu trebuie să apară așa semne de întrebare, nu vom raționaliza alimentele, dar Guvernul trebuie să se străduiască să țină prețurile la un nivel pe care românii și-l pot permite”, a spus Klaus Iohannis.

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis: „Este etic să facem enconomii rezonabile acolo unde putem fiecare. Și eu le practic la mine acasă”

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentCRIZĂ în energie – Klaus Iohannis: „Este etic să facem enconomii rezonabile acolo unde putem fiecare. Și eu le practic la mine acasă”
Articolul următorUn cunoscut avocat îi îndeamnă pe români să dea în judecată companiile de energie pentru facturile uriașe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau