Premierul Florin Cîțu a anunțat, miercuri, după ședința de Guvern, că familiile victimelor incendiului de la Institutul Național „Matei Balș” vor beneficia de un ajutor de urgență în valoare de 5.000 de lei.

„A fost aprobată o hotărâre de guvern din partea Ministerului Muncii, un lucru pe care l-am făcut și după tragedia de la Piatra Neamț. A fost aprobat o hotărâre de guvern prin care se propune acordarea de ajutoare de urgență pentru sprijinirea familiilor aparținătoare a victimelor tragediei de la Institutul Național „Matei Balș”, soldat cu decesul unor bolnavi și rănirea altora. Se propune ca familiile celor afectați să beneficieze de un ajutor de urgență în valoare de 5.000 de lei pentru fiecare persoană afectată”, a spus Florin Cîțu.

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentFlorin Cîțu, măsuri drastice pentru operatorii economici care nu respectă măsurile de combatere a pandemiei: „Li se va suspenda activitatea”
Articolul următorSorin Cîmpeanu: „Profesorii vor primi bani pentru a recupera cu elevii” – 30 de milioane de euro, alocate de Ministerul Educației

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau