Mai sunt doar două zile până la mult așteptata vacanța mare și mulți dintre părinți și-au deja făcut planurile pentru concediul de vară. Însă, înainte de a face rezervarea, este important să știm cât costă un sejur la malul mării pentru o familie.

După cum este cunoscut, majoritatea hotelurilor și pensiunilor pe litoral au ridicat prețurile în ultimii ani, așa că este necesar să avem o idee realistă despre cum să ne bucurăm de această vacanță fără să ne ruinăm conturile.

Cele mai multe rezervări făcute în această perioadă sunt pentru lunile iulie – august, având o durată medie a sejurului de 4-5 nopţi şi o valoare medie a pachetului turistic de 2.408 lei.

Pe de altă parte, sunt şi turişti care îşi achiziţionează sejurul pentru minivacanţa de Rusalii de la finalul acestei săptămâni, când se estimează că gradul de ocupare pe litoral va depăşi 75 – 80%, conform cifrelor consultate de money.ro. În perioada 21-24 iunie, cele mai aglomerate staţiuni vor fi Mamaia şi Eforie Nord.

Articolul precedentASF cere prelungirea plafonării RCA până în luna septembrie
Articolul următorColdea reacționează, comunicat de ultimă oră. Generalul negru, atac orchestrat la adresa Realitatea Plus. Tupeu fără margini, Coldea îi atacă pe jurnaliștii onești