Guvernul va aproba joi lucrări de modernizare a infrastructurii feroviare în valoare de circa două miliarde de lei, sumele fiind asigurate din PNRR.

Menţinem ritmul alert al investiţiilor şi aprobăm indicatorii tehnico-economici ai unor lucrări majore în infrastructura feroviară. Modernizăm sectoare de cale ferată de pe raza Regionalelor Bucureşti, Craiova, Braşov, Timişoara şi Cluj. Sunt lucrări cu o valoare totală de circa două miliarde de lei, toate finanţate cu bani din PNRR”, a declarat Ciolacu, la începutul şedinţei de Guvern.

Premierul a mai anunțat că Guvernul va suplimenta bugetul Ministerului Dezvoltării cu peste 1,6 miliarde de lei pentru a asigura cofinanţarea unei axe din PNRR, Valul Renovării, dar şi pentru investiţii prin PNDL şi Programul Naţional „Anghel Saligny”.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fguv.ro%2Fvideos%2F490500760239158%2F&show_text=false&width=560&t=0

„Azi asigurăm şi cofinanţările de la buget necesare pentru o axă majoră de proiecţie din PNRR. Este vorba de Valul Renovării, dar şi pentru investiţii din Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi Programul Naţional ‘Anghel Saligny’. De aceea, suplimentăm bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei cu peste 1,6 miliarde de lei”, a precizat Ciolacu, la începutul şedinţei de Guvern.

Articolul precedentA fost demarat Start Up Nation România 2024. Buget de aproape 450 de milioane de euro
Articolul următorVrei să vinzi casa, trebuie să prezinți și fiscalul de la taxe și impozite