Bombă ecologică descoperită la marginea Capitalei. Munți de deșeuri periculoase stau în soare, deși ar trebui depozitate în condiții de securitate maximă. Mafia gunoaielor a blocat poliția să intre la sediul firmei care pune mii de oameni în pericol. Conform unor surse politice, Victor Ponta și Adrian Tarau ar fi în spatele firme de deșeuri.

Bombă ecologică descoperită la marginea Capitalei. Munți de deșeuri periculoase stau în soare, deși ar trebui depozitate în condiții de securitate maximă. Zeci de mii de oameni sunt în pericol din cauza mafiei gunoaielor, care face afaceri de milioane, pe sănătatea românilor.

Au fost alertate autoritățile. Potrivit unor surse Realitatea PLUS, depozitul ține deșeuri medicale care, dacă nu sunt incinerate în 24 de ore, sunt un pericol pentru o poluare masivă. Vorbim despre faptul că în cadrul acestei proprietăți private sunt resturi menajere, cât și de resturi pentru deșeurile medicale.

Poliția nu a fost lăsată să intre în incintă. Conform surselor noastre, administratorii încearcă să scoată toate deșeurile din cadrul acestei proprietăți care sunt ținute în condiții improprii. Vorbim de asemenea despre faptul că aceste deșeuri, conform surselor noastre, sunt aduse de la zeci, poate chiar sute de kilometri, chiar și de la Ploiești, care au fost îngropate în pământ și ulterior scoase și depozitate pe asfalt în cadrul acestei societăți.

Caracatița lui Coldea, destructurată. Cum au pus generalii bazele MAFIEI GUNOAIELOR

Articolul precedentGrindeanu a găsit vinovatul pentru întârzierile lucrărilor de infrastructură: „E criză!”
Articolul următorFinanțele s-au mai împrumutat de încă un miliard de lei de la bănci