Potrivit unui studiu publicat la finalul anului 2017 de Ernst&Young și Impact Hub, intitulat Barometrul startup-urilor, tinerii antreprenori din România întâmpină numeroase bariere în procesul lansării și dezvoltării afacerii – dintre 357 de fondatori locali de start-up vizați de studiu, 78% și-au început afacerea cu propriii bani.

Aflate la început de drum firmele noi pot întâmpina dificultăți în a face față cerințelor de asigurare a unor condiții minime de protecție medicală pentru angajați. Iar sancțiunile autorității de muncă sunt o amenițare permanentă.

În acest context Rețeaua de sănătate Regina Maria a lansat pe piață primul abonament medical dedicat start-up-urilor.

Acesta include atât pachetul obligatoriu de medicina muncii, cât și o componentă de prevenție, care se poate personaliza în funcție de nevoi. Oferta cuprinde o gratuitate pentru servicii medicale de bază în primul an de contract.

Pacienții beneficiază de acces național în 45 de locații proprii și peste 200 de clinici partenere.

“Sănătatea și prevenția se află adesea pe locul doi pe lista de priorități a startup-urilor. De aceea, am identificat nevoia firească de a veni în întâmpinarea acestora, oferindu-le antreprenorilor o grijă mai puțin și o șansă în plus de a prospera în afaceri, contribuind astfel, pe termen lung, la creșterea unor business-uri sănătoase, declară Andreea Minuță, Corporate Business Director, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA.

 

Articolul precedentÎți portezi numărul de telefon la alt operator? Vei plăti penalități
Articolul următorInflația dezlănțuită. 5,2% pe an, recordul ultimilor cinci ani. Au scăpat prețurile de sub control?

Comments are closed.