Telekom România face concedieri masive

Telekom România anunța că va restructura, în perioadă următoare, 692 de poziții din totalul de 5.831 de angajați existent în prezent la nivelul grupului de companii.

 

Din numărul posturilor ce urmează a fi restructurate, 438 de poziții vor fi din cadrul Telekom România Communications S.A., respectiv 254 de poziții din cadrul Telekom România Mobile Communications S.A, potrivit unui anunț al companiei.

„În urmă cu doi ani, Telekom România a inițiat un program de transformare pentru a reduce complexitatea proceselor, prin redefinirea modelului operațional, având că scop îmbunătățirea interacțiunii cu clienții săi, prin digitalizare și simplificare.

Continuarea procesului de transformare asigură creșterea pe termen lung a grupului de companii, în contextul dezvoltării rapide a tehnologiei, al unei piețe puternic concurențiale, precum și al schimbărilor globale la nivelul modelelor de afaceri, care afectează îndeosebi companiile de tehnologie.

Pozițiile care urmează să fie restructurate vor fi decise pe bază obiectivelor de business ale companiei, în linie cu strategia de simplificare și digitalizare”, precizează Telekom într-un comunicat remis joi.

Articolul precedentComisia Europeana a aprobat achiziția UPC de către Vodafone România
Articolul următorMinistrul de externe al Ungariei pune presiune pentru exploatarea de gaze din România