Capital.ro Situație gravă. Guvernul intră în fondul de rezervă

Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2018, va fi ușurat cu circa 333 milioane de lei. Banii vor ajunge la o serie de primării.

ZF.ro Florin Iliescu, Total Global Services: În piaţa de recrutare a început războiul “cine dă mai mult” pentru un angajat

România are 70.000 de locuri de muncă deschise pentru care companiile de recrutare caută candidaţi în piaţă, potrivit datelor publice. Vânătoarea de candidaţi şi lipsa unui plan de evoluţie în carieră îndreaptă piaţa de HR spre un război al celui care plăteşte mai mult.

Bursa.ro CJUE: „Băncile – obligate să furnizeze împrumutaţilor informaţii suficiente”

Instituţiile financiare sunt obligate să furnizeze împrumutaţilor informaţii suficiente pentru a le permite acestora să adopte decizii prudente şi în deplină cunoştinţă de cauză, consideră Curtea Europeană de Justiţie (CJUE).

Wall-Street.ro Cadrul fiscal si legislativ complicat si instabil din Romania, cosmarul investitorilor!

Legislatia in general, si reglementarile fiscale in mod special, prezinta cele mai mari incertitudini pentru potentialii investitori in Romania. De asemenea, problemele legate de forta de munca sunt tot mai des invocate de companiile care activeaza in tara noastra, sustin o serie de consultanti care au lansat pe piata un nou concept in domeniu pentru investitori, dar si pentru companiile deja active pe piata romaneasca.

BusinessMagazin.ro Zece poveşti ale unor români care au reuşit. Cum au ajuns să lucreze pentru NASA

Sunt câteva mii sau poate chiar zeci de mii. Din China în SUA şi din Dubai la Varşovia. Predau la universităţi de top din lume, lucrează pentru NASA sau în laboratoarele de cercetare ale unor giganţi. Sunt antreprenori care au pus bazelor unor start-up-uri peste hotare.

Profit.ro ANALIZĂ: Salariile la stat în România au ajuns la nivelul celor din Polonia și le-au depășit pe cele din Ungaria

Media salarială la stat a depășit pragul de 700 de euro net în acest an, iar funcționarii publici câștigă aproape 900 de euro, nivel similar celui din Polonia și peste cel din Ungaria.

Economica.net Inversare de trend: Rata creditelor neperformante a reînceput să crească

După mulţi ani de scădere constantă, pentru prima dată rata creditelor neperformante a înregistrat creştere, potrivit ultimului buletin lunar publicat de BNR.

Articolul precedentPiața de capital din România, campioana Europei la dividende
Articolul următorAgricultura crește ca-n povești, dar statistic, scade

Comments are closed.