Patronii de restaurante şi cafenele, din Craiova, protest în faţa Prefecturii Dolj, în urma deciziei de reintrare în Scenariul Roşu

Mai mulți administratori de restaurante sau cafenele din Craiova au protestat, duminică seară, în fața Prefecturii Dolj, în semn de nemulțumire față de decizia de a se închide unitățile respective, după ce Bănia a trecut, din nou, în scenariul roșu din cauza creșterii numărului cazurilor de coronavirus. 

Oamenii sunt revoltați și spun că acum, după câteva zile în care activitatea „era cât de cât la limita supraviețurii”, nu știu ce decizie să ia în legătură cu personalul.

„Noi pentru a redeschide am reactivat contracte de muncă și acum dumnealor își bat joc. Cum procedăm? Joacă un joc pe care l-aș numi „deschide, închide”, spune unul dintre protestatari.

O altă problemă este că au marfă în stoc și, aflând duminică seară că în câteva ore unitățile se închid, nu au soluții nici în această privință.

„Marfa pe care am comandat-o va rămâne pe stoc, va expira. Nu mai avem bani pentru furnizori. Nu știm ce să facem, nu avem o scăpare”, a menționat un alt protestatar.

„O bătaie de joc” așa descriu administratorii de restaurante și cafenele din Craiova aceste decizii luate în cadrul CJSU Dolj.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentBuget record pentru anul fiscal 2021, aprobat de Guvernul Japoniei
Articolul următorPrețul petrolului continuă să scadă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau