Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, a declarat în exclusivitate la Realitatea Plus că numărul de puncte nu va fi modificat după marea recalculare din septembrie. Budăi a spus că până la data de întâi septembrie vor fi recalculate toate pensiile.

Fostul ministru a precizat că nicio pensie nu va scădea la recalclarea din septembrie, sugerând ideea că cei care au lansat această ipoteză fie nu se pricep, fie au dezinformat.  Cu toate acestea, Budăi a confirmat că nu toată lumea se va bucura de majorări.

„S-a mai spus un neadevăr despre cei cu condiții speciale sau grupe speciale, u exista niciun risc să le scadă pensiile, pentru că recalcularea se face pe formula actuală. Într-adevăr, este această categorie de persoane care au ieșit la pensie cu indice de corecție foarte mare, dar nici aici n-aș vrea să fac speculații,” a declarat fostul ministru social-democrat, într-o intervenție la Realitatea Plus.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentAproape 200 de benzinării OMV-Petrom, controlate de ANPC: Șoferii, înșelați la pompă | 11 staţii închise temporar
Articolul următor19 martie 2024, start pentru Rabla Clasic și Rabla Plus. Ce trebuie să facă românii pentru a participa la aceste programe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau