Bătaie de joc la aeroportul Brașov, inaugurat cu surle și trâmbițe, joi, în prezența oficialilor guvernamentali și locali. Primul zbor care a plecat de pe noul aeroport a decolat mai devreme decât era programat, iar unii pasageri au pierdut cursele pentru care plătiseră bilete. Mai mult, aeroportul nu ar avea suficienți angajați, după cum acuză reprezentanții unei companii de zbor.

ntreg Brașovul a sărbătorit inaugurarea Aeroportului Internațional Brașov Ghimbir. Cea mai așteptată investiție de către brașoveni a prins viață, iar primul zbor a aterizat, venind de la București.

Evenimentul a avut loc fix în ziua în care președintele CJ Brașov, Adrian Veștea, a preluat fotoliul de ministrul al Dezvoltării. De altfel, invitat la eveniment, fostul premier Nicolae Ciucă s-a simțit chiar obligat să ofere explicații în acest sens.

„Vreau să vă împărtăşesc că n-are nicio legătură finalizarea aeroportului cu nominalizarea domnului președinte Veştea pentru funcţia de ministru al Dezvoltării. Sunt celelalte calităţi profesionale (…;și), experiența dumnealui”, a declarat Nicolae Ciucă la inaugurarea Aeroportului Internațional de la Ghimbav-Braşov.

În schimb, pentru beneficiarii de rând nu totul a mers conform planului. Primul avion care a decolat de pe aeroportul de la Brașov a plecat mai repede decât fusese programat inițial, așa că mai mulți pasageri nu au mai prins zborul.

Mai mult de atât, din cauza lipsei de personal, aeroportul va funcționa doar între orele 7 dimineața și 7 seara. Reprezentanții spun că această situație va dura cel puțin două săptămâni. Astfel, cei care au bilete de avion de la Brașov la Nurnberg sau Stuttgart au primit notificări prin care au fost anunțați că aceste zboruri vor fi comasate. Cele mai multe curse erau programate să se întoarcă de la Brașov după ora 19, motiv pentru care acestea vor fi obligate să aterizeze la București, iar pasagerii vor fi aduși cu autocarul la Brașov.

Articolul precedentTransgaz își rezervă până la 48.000 de nopți de cazare în următorii 2 ani. Cazare de 3 milioane de euro
Articolul următorGeorge Simion a strâns o avere după „nunta națională”. Câți bani a încasat liderul AUR?