Transgaz își rezervă până la 48.000 de nopți de cazare în următorii 2 ani. Cazare de 3 milioane de euro

Directorii și administratorii de la Transgaz și-au asigurat pentru următorii doi ani până la 48 de mii de nopți de cazare la hotel, pentru 3 milioane de euro. Și nu orice hoteluri, ci de trei, patru și cinci stele. Motivul? Reprezentanții spun că au mai multe proiecte de gazoducte în teritoriu, cele mai multe în zone de graniță și ar fi nevoie de aceste vizite frecvente în teren. 

Peste 14 milioane de lei este costul contractului-cadru scos la licitație de Transgaz pentru servicii de cazare la hotel în următorii doi ani pentru membrii consiliului de administrație, pentru directori, dar și pentru personalul propriu, potrivit Realitatea Plus.

Pentru un asemenea cost, reprezentanții și-au asigurat numărul maxim de nopți: 48 de mii. Adică echivalentul a 131 de ani. În acest caz, însă, nopțile se împart între șefii Transgaz.

Nimic nu ar fi întâmplător. În fundamentarea achiziției, Transgaz susține că are în derulare mai multe proiecte, majoritatea la granița țării și că într-un asemenea context este nevoie de multe vizite în teren, care nu pot dura o singură zi.

Conform caietului de sarcini, serviciile de cazare vor fi asigurate de hoteluri de trei, patru și cinci stele, în spații de cazare tip apartament, garsonieră sau o singură cameră. Regimurile diferă și ele: camere duble sau camere de o singură persoană, în funcție de necesități.

Ofertele se desfac în 25 iunie, iar departajarea lor se face în funcție de preț și de experiența echipei de la agenția de turism.

Articolul precedentAnca Alexandrescu, descindere în forță la ministerul condus de Sorin Grindeanu. Ce numire controversată ar fi făcut când era premier?
Articolul următorBătaie de joc după inaugurarea noul aeroport din Brașov. Curse decalate, pasageri rămași la sol, personal insuficient