Circulaţia pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse, Bulgaria, se va efectua, în perioada 20-23 noiembrie, pe o singură bandă ca urmare a efectuării unor lucrări de reparaţii în regim de urgenţă a rosturilor de dilatare.

„Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat de către Centrul Comun de Contact Giurgiu, Ruse, Bulgaria cu privire la faptul că în perioada 20-23 noiembrie 2023, circulaţia pe Podul dintre Ruse şi Giurgiu va fi reorganizată temporar cu ocazia efectuării unor acţiuni de reparaţie în regim de urgenţă a rosturilor de dilatare, iniţiate pe partea bulgară a podului. Lucrările de reparaţie se vor desfăşura pe timpul zilei, iar traficul în zonă se va efectua pe o singură bandă fiind semnalizat cu indicatoare rutiere. Având în vedere că traficul prin PTF Giurgiu se va desfăşura cu dificultate, menţionăm faptul că la nivelul instituţiei vor fi luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere”, se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de ITPF Giurgiu.

Drept urmare, ITPF Giurgiu le recomandă şoferilor mijloacelor de transport să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria.

În prezent, timpul de aşteptare la controlul de frontieră prin PTF Giurgiu, pentru autoturisme, este de 20 de minute atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din România, iar pentru camioane, timpul de aşteptare este de 40 de minute, pe ambele sensuri de mers.

Articolul precedentBNR lansează o monedă cu valoarea de 100 de lei
Articolul următorOficial BNR, anunț sumbru pentru afaceri: „Va crește numărul insolvențelor”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau