O rețea de benzinării din vestul țării DĂ BANII ÎNAPOI și își cere scuze că a profitat NEJUSTIFICAT

Un mic lanț de benzinării care funcționează în vestul țării și în Ardeal a recunoscut, oficial, că a profitat nejustificat de majorarea prețurilor. Compania și-a cerut scuze clienților și a precizat că le returnează banii încasați în plus. Reacția vine după ce numeroși clienți au sesizat în mediul online faptul că prețurile au fost majorate artificial, pentru ca în scurt timp să fie din nou scăzute.

„În urma deciziilor impulsive din data de 09.03.2022 la reacţia unora care au venit să alimenteze în tot felul de recipiente cantităţi foarte mari, într-un moment în care aveam informaţii de la parteneri referitoare la o creştere a preţului peste noapte cu sume însemnate şi riscul de a rămâne fără stocuri de carburant pe termen lung, fără să ne gândim la impactul asupra clienţilor de bună credinţă, vedem necesitatea de a veni cu scuzele noastre sincere, susţinute de înapoierea diferenţei de bani de la preţul iniţial la cel mărit, pe baza bonului fiscal. În speranţa că veţi reuşi să înţelegeţi reacţia noastră în condiţiile date, vă mulţumim anticipat”, a transmis Eso Petrol.

Miercuri seara, la Timișoara și Turda, prețurile practicate de ESO s-au apropiat de 10 lei pe litru, însă compania le-a redus la scurt timp după ce clienți nemulțumiți au postat în mediul online fotografii ce pot fi folosite în cazul unor controale ale ANPC și ANAF.

Articolul precedentȘeful ANPC anunță confiscarea veniturilor obținute din scumpirea nejustificată a carburanților
Articolul următorVIDEO Ministrul Finanțelor despre isteria scumpirii carburanților: Am fost profund revoltat de ce au făcut comercianții