Ciolacu face shopping de weekend: „Am luat ce aveam nevoie”. Care este totalul de pe bonul de cumpărături

  Premierul Marcel Ciolacu a transmis, sâmbătă, că a fost la cumpărături şi, cu aproximativ 100 de lei, a luat tot ce avea nevoie.

  „Am fost la cumpărături şi am luat ce aveam nevoie: salată, castraveţi, ceapă şi nişte cartofi, mere, pateu Ardealul şi salam Săsesc, ulei şi zahăr, ouă, iaurt, telemea de oaie şi o bere Ursus – produsă la Buzău… total 93,50 de lei. E drept, am uitat să iau roşii, dar tot mă încadram în 100 de lei! Voi ce #cumpăraţiromâneşte cu 100 de lei?”, a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

  https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=317&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FCiolacuMarcel%2Fvideos%2F6820640154649270%2F&show_text=false&width=560&t=0

  Nu este prima dată când premierul abordează acest subiect. La mijlocul lunii septembrie, premierul a fost întrebat de jurnalişti ce poate cumpăra cu 100 de lei. „Eu cred că pot cumpăra consistent”, a răspuns atunci Ciolacu.

  Marcel Ciolacu a participat, miercuri, la lansarea campaniei „Cumpără Româneşte”, proiect iniţiat şi susţinut de Partidul Social Democrat.

  Articolul precedentANAF scoate din nou MAȘINI la vânzare. Autovehiculele pe care le poți cumpăra aproape pe nimic
  Articolul următorAvertisment: prețurile vor continua să crească cu 10% în acest an, în România – Producătorii reduc gramajele produselor