Anca Alexandrescu a descins în forță la Ministerul Transporturilor, după ce a obținut noi informații în exclusivitate care îl au ca personaj principal pe Sorin Grindeanu. Potrivit surselor Realitatea Plus, pe vremea când era premier, Grindeanu a promovat-o pe Adelina Palade, fostă șefă a departamentului de comunicare din SRI, într-o funcție de conducere în Ministerul Românilor de Pretutindeni, ca secretar general. Realizatoarea a precizat că a trimis numeroase solicitări pe acest subiect, dar n-a primit niciun răspuns de la Ministerul Transporturilor. 

„Această doamnă de la SRI a fost numită la doar câteva zile după ce Sorin Grindeanu a devenit premier. Am vrut să aflu în direct de la el de ce nu ne răspunde, l-am sunat, am trimis sute de mesaje și nu am primit niciun răspuns.

Ceea ce vreau eu să aflu este dacă la momentul numirii, Sorin Grindeanu știa că doamna este ofițer SRI și știa că s-a ocupat de supravegherea societății civile încă de pe vremea fostului director SRI Radu Timofte? De asemenea, aș dori să știu cine a recomandat-o pe Palade pentru această funcție și cine i-a recomandat-o lui Sorin Grindeanu,” a explicat Anca Alexandrescu. 

Jurnalista a avut apoi un dialog cu șeful cabinetului lui Sorin Grindeanu, Alin Șerbănescu și i-a înaintata acestuia lista de întrebări adresate ministrului Transporturilor, în legătură cu Adelina Palade. 

Articolul precedentBomba momentului! Oamenii cheie din Poșta Română, înlocuiți „noaptea, ca hoții”. Anca Alexandrescu dezvăluie încrengăturile
Articolul următorTransgaz își rezervă până la 48.000 de nopți de cazare în următorii 2 ani. Cazare de 3 milioane de euro