Spania își deschide granițele, fără restricții, pentru toți cei vaccinați

 

Spania a anunțat că-și deschide granițele pentru turiștii din întreaga lume, singura condiție fiind să prezinte dovada că sunt imunizați impotriva COVID-19. 

 

Chiar de luni, străinii care dovedesc că sunt imunizați prin vaccinare de cel puțin două săptămâni vor fi primiți fără restricții în Spania. Vestea bună, mai ales pentru turiști din America de Sud și Orientul Mijlociu, dar și din Ungaria, vor fi acceptați nu doar cei imunizați cu serurile aprobate de Agentia Europeana pentru Medicamente, ci si cu vaccinurile chinezesti Sinopharm si Sinovac.

Rămân însă în vigoare interdicții pentru turiști din India, Africa de Sud și Brazilia, state în care se manifestă virulent noi variante mutante ale coronavirusului SARS-CoV-2, botezate chiar după aceste state.

Potrivit estimărilor oficiale, în primele patru luni ale anului Spania a pierdut deja 20 de milioane de turiști, în condițiile în care 2020 a fost un an catastrofal pentru industria ospitalității.

Sursa: Realitatea de Diaspora

Articolul precedentNumărul autorizațiilor de construire și al certificatelor de urbanism emise de Consiliul Județean Cluj în primele patru luni s-a dublat comparativ cu 2020
Articolul următorMiron Mitrea: De ce nu se duc banii din PNRR către firme, și 600 de milioane de euro merg către GSP? Este o legătură politică evidentă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau