SCANDAL uriaș pe plata cash – Premierul: „E normal că-i doare, că nu mai au cum să cheltuie şpaga”

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit, marți seara, despre limitarea plăților cash care a stârnit numeroase controverse în spațiul public.

„Legea de asumare nu va afecta niciun om de rând. Să ne aducem aminte de sloganul: Vrem o țară ca afară! Nu putem face cu 75 de miliarde facilități fiscale. Tot ce-am convenit în legea de asumare rămâne în continuare. În acest moment toată lumea plătește CASS”, a spus Marcel Ciolacu.

„Oameni buni, nu desfiinţează nimeni cash-ul. Nu obligă nimeni să ai card. Doamne, am înnebunit? La magazinul din comună plăteşti mai mult de 5.000 de lei? E vorba despre o cheltuială într-un singur loc. Ca să nu vă spun că puteţi dumneavoastră cheltui 5.000 de lei, poate cheltuieşte în acelaşi magazin şi soţia 5.000 de lei. Nu vedeţi ce minciună grosolană?”, a spus premierul.

”Nu mi-e frică decât de Dumnezeu. Am zis că fac reforme și le fac. Cum adică, copilul care se naște nu are card de sănătate? Aceste lucruri trebuie să înceteze. Avem nevoie de o Românie ordonată.

Nu vedeți câtă manipulare este pe social media? Vă aduceți aminte, cu aia că ne vindem copiii. A fost manipulare, așa vor vedea și plățile cash. Vorbim de oamenii normali. Şi cum vreţi să combat eu evaziunea? E o restricţie în acest moment, dacă ai cea mai mare evaziune din Europa. Vreţi un prim-ministru care vine să se plângă la dvs: «aoleu ce mă fac?» Vin cu soluţii”, a mai spus acesta.

„E normal că-i doare, e normal că nu mai au cum să cheltuie şpaga. Oamenii vor vedea că nu sunt afectați. Li se va întoarce în cap toată această propagandă, celor de la AUR li se va întoarce”, a spus Marcel Ciolacu, marți seara, la un post TV.

Articolul precedentMăsurile fiscale care intră în vigoare de astăzi: plățile cash se limitează, apar noi taxe și impozite
Articolul următorOMV, la un pas de ieșirea din Neptun Deep – Presiunile ascunse făcute de austrieci, elementul-cheie din strategia pe care o au

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau