– REVISTA PRESEI – Pe ce platforme industriale ar putea răsări în următorii ani clădiri de birouri sau apartamente

wall-street.ro Pe ce platforme industriale ar putea rasari in urmatorii ani cladiri de birouri sau apartamente

Odata cu extinderea Capitalei, dezvoltarea noilor poli de spatii de birouri din nord si, mult mai recent, in nord-vestul si vestul orasului, o parte dintre fostele platforme industriale din aceste zone au capatat un amplasament foarte bun si au devenit astfel foarte atractive pentru dezvoltatori si investitori.

ZF.ro Isărescu nu vrea dobânzi mai mari la lei, iar cursul rămâne stabil

Companiile mari se ridică împotriva creşterii salariului minim, iar răspunsul consilierului guvernului este: de ce atâta agresivitate pentru o creştere rezonabilă, când randamentul capitalului investit este dublu faţă de media UE?

Capital.ro Luni se decide soarta carburanților. Care sunt noile cerințe ale UE

De luni, 12 octombrie, toți șoferii vor trebui să se adapteze noilor cerințe ale Parlamentului European.

Bursa.ro Mihai Fercală e pe cale să înfrângă tripla alianţă în lupta pentru controlul Depozitarului Central

Săptămâna trecută, un locuitor al fundului grădinii casei în care locuiesc a găsit la el în localitate o valiză de dimensiuni modeste, conţinând un conţinut.

Economica.net România, copilul rebel al UE: alergăm după parteneriate publice-private, deşi putem lua gratis bani europeni

Răspunsul la această întrebare este unul cât se poate de simplu: fondurile europene nu acoperă nici jumătate din necesarul uriaş de investiţii pentru dezvoltarea ţării, care este codaşa Europei la autostrăzi şi căi ferate.

Profit.ro Proteste în Bulgaria față de scumpirea carburanților și a RCA

Mii de locuitori ai țării vecine au protestat duminică în capitala Sofia și în alte peste 20 de orașe față de scumpirea carburanților și a asigurărilor obligatorii auto RCA, dar și împotriva recentei majorări a taxelor pe mașinile mai vechi și poluante, inclusiv prin blocarea timp de mai multe ore a unor drumuri rutiere majore către Grecia și Turcia.

Manager.ro Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Fujitsu Electronics de catre Kaga Electronics Co. Ltd.

Consiliul Concurentei analizeaza operatiunea prin care Kaga Electronics Co., Ltd (Japonia) va prelua Fujitsu Electronics Inc. (Japonia).

start-up.ro Statul român caută femei antreprenor pentru a le finanța afacerile – procedura de implementare Femeia Antreprenor 2018

Pe data de 9 noiembrie 2018 a fost publicat în Monitorul Oficial al României nr.947/09.11.2018 ordinul Ministrului pentru Mediul de afaceri, Comerț și antreprenoriat nr.1476/06.11.2018, privind aprobarea procedurii de implementare a programului național multianual pentru dezvoltarea antreprenoriatului în rândul femeilor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii.

Articolul precedentTaxify, rivala Uber, declară că poate crește de 100 de ori față de nivelul actual
Articolul următorGoana după dividend: „Este îngrijorător să afli că o companie este secătuită de bani” (Opinie de investitor)

Comments are closed.