– REVISTA PRESEI – Băncile naţionale ale lumii au fost cuprinse de febra aurului

ZF.ro Băncile naţionale ale lumii au fost cuprinse de febra aurului. Campionii europeni ai achiziţiilor sunt Ungaria şi Polonia

Se pregătesc ele de o criză valutară? Se protejează de răzbunarea Bruxelles-ului? Se îndepărtează de dolar? Sau vor plăti Rusiei cu metal preţios?

Capital.ro S-a lansat cel mai performant telefon din lume. Este interzis în România

Un producător global de telefoane mobile, care este interzis în țara noastră, a prezentat un smartphone incredibil, care este cu mult în fața americanilor de la Apple.

Bursa.ro Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene: „Am atras un sfert din totalul fondurilor alocate”

Ministerul Fondurilor Europene finanţează produse şi servicii, fiind o altă bancă a ţării noastre, a declarat Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene.

Economica.net Pentru vânzarea Băncii Româneşti se lucrează la lista scurtă, tranzacţia trebuie terminată până la sfârşitul anului

S-a finalizat lista scurtă a pretendenţilor Băncii Româneşti, iar acum începe procesul de due diligence.

Profit.ro Nesiguranță pentru 24.000 de firme mijlocii – de la 1 noiembrie aparțin de niște structuri ANAF care nu există

Aproximativ 24.000 de firme mijlocii, reprezentând peste 20% din veniturile la bugetul statului, aparțin de astăzi unor structuri din ANAF care la acest moment există în teorie, fără să fie operaționale, după ce Ministerul Finanțelor pare că a fost luat prin surprindere de intrarea în vigoare la 1 noiembrie a unei legi pe care a mai amânat-o anul acesta.

Manager.ro Drumul spre masina electrica este pavat cu bune intentii

Domnul ministru al Energiei, Anton Anton, a povestit, zilele trecute, ca si-a cumparat masina cu propulsie electrica. La volanul ei, a dat o fuga de la Bucuresti la Ploiesti, ca, pana acolo si-napoi, avea autonomie.

start-up.ro Românul care a strâns 80.000$ pe Kickstarter pentru un portofel pe care nu-l pierzi

Viorel Crețu e un român care a creat un portofel inteligent în 2017 și a primit 22.000 de dolari pe Kickstarter. Viorel revine cu o nouă campanie, pentru noua generație, și a strâns deja peste 80.000 de dolari.

Articolul precedentRomânia, ”în umbra” celor mai mari corecții ale creșterii economice (analiză BERD)
Articolul următorVânzările iPhone, sub previziuni. Valoarea Apple scade sub 1 trilion de dolari

Comments are closed.